Echt Fake!

Theatergroep Drang

Theater, Interdisciplinair

In Echt fake! zien we zes jongeren die werken in een magazijn van een internet bedrijf.

Terwijl de zendingen terugkomen of zo snel mogelijk moeten worden afgeleverd, zit hun eigen digitale droomleven hen danig in de weg.

De prestatiedruk om mooi te zijn, alleen leuke dingen te doen en succesvol te zijn in studie, liefde, vrienden en rijk te worden. Maar hoe verhoudt zich dat met hoe je je “vanbinnen” voelt? Wie leert je om te gaan met het imperfecte leventje dat jij leidt?

Immers, wat op het internet staat is waar! Dat vertelt jou: jij kunt worden wie je wil zijn en hoeft geen genoegen te nemen met wie je nu bent! Waarom zou je die lelijke neus accepteren?! 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Theatergroep Drang
Schelpkade 45
2514KB Den Haag

Neem contact op met
Sigrid Cleij
0703464645
info@drang.nl
www.drang.nl

Beschikbaar

04-09-2023 tot 22-09-2023

Lesmateriaal:
Bij elke voorstelling wordt een interactieve, digitale lesbrief aangeboden met materiaal dat in de lessen kan worden gebruikt als voorbereiding op het zien van de voorstelling en/of als verdieping achteraf. In de workshops na de voorstelling, die worden geleid door de acteurs, ontstaat een sfeer van kwetsbaarheid en openhartigheid. Waar het eerst gaat over het karakter en de ontwikkeling van de personages, komen al snel de eigen voorkeuren en ervaringen van de jongeren bovendrijven.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€613 p/act
Capaciteit:
90
Tijdsduur:
100 minuten
Naam en adres:
nader te bepalen
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Extra informatie: