Het verrotte leven van Floortje Bloem (theater)

Lonneke van Leth Dans

Dans, Theater

Een selectie van personages uit het oorspronkelijke boek staat in een populaire talkshow-setting lijnrecht tegenover elkaar. Zij voeren een discussie over wie schuldig is aan het heftige leven van Floortje Bloem. Omdat de talkshowhost vooral geïnteresseerd is in sensationele emo-televisie, verzanden de personages in een verharde en verzuurde blame game en lopen de gemoederen hoog op. De neergang van Floortje wordt pijnlijk zichtbaar in de toenemende polarisatie en het tribalisme die het huidige publieke debat wereldwijd tekenen. Een danseres toont het innerlijk, de hoop, de kracht en de kwetsbaarheid van de jonge Floortje. 

Een lesbrief en nagesprek zijn standaard. De prijs is inclusief 1 boekexemplaar per klas. Workshops over emoties en een inleiding door Lonneke van Leth zijn extra te boeken.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
0628352309
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 12-07-2024

Lesmateriaal:
Een lesbrief en nagesprek zijn standaard. De prijs is inclusief 1 boekexemplaar per klas. Workshops over emoties en een inleiding door Lonneke van Leth zijn extra te boeken.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€10,00 p/lln
Capaciteit:
120
Tijdsduur:
50 minuten
Naam en adres:
theater De Vaillant of theater Merlijn (Rabarber)
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Extra informatie:
Je kunt met je aantallen leerlingen inschrijven. Wij vullen de zaal met verschillende scholen op beschikbare data in Haagse theaters.