Inside Out

Theatergroep Drang

Theater, Interdisciplinair

Inside Out is een interactieve voorstelling met veel humor over hoe we ons naar buiten toe gedragen maar hoe onzeker we ons soms vanbinnen voelen. Wie wil ik zijn? Hoe zien anderen mij? Mag ik fouten maken? Mag iets ook mislukken?

Jongeren ontwikkelen in de pubertijd hun identiteit en dat doen zij vooral door zich te spiegelen aan hun omgeving. Allereerst is dat natuurlijk je vriendengroep, die bepaalt hoe jij je behoort te gedragen: anders hoor je er niet bij!

Dan is er ook nog het internet waar de ideale en perfecte levens je om de oren vliegen: alles en iedereen is daar succesvol en gelukkig. Maar die sprookjeswereld staat in schril contrast met jouw eigen gemiddelde puberleventje: wat doet dat met jouw zelfbeeld?

Ruim de helft van de jongeren ervaart regelmatig of vaak druk van het voldoen aan externe verwachtingen en weet niet hoe daarmee om te gaan. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Theatergroep Drang
Schelpkade 45
2514KB Den Haag

Neem contact op met
Sigrid Cleij
0703464645
info@drang.nl
www.drang.nl

Beschikbaar

21-08-2023 tot 19-07-2024

Lesmateriaal:
'Inside Out' is een interactieve voorstelling over jongeren en sociale media. Acteurs spelen verschillende scenes om daarna met de jongeren in gesprek te gaan.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€300 p/act
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
90 minuten
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
5 x 5 x 2
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
30 minuten
Minimum aantal leerlingen:
15