Wonderkamers

Beeldende kunst

Wonderkamers is dé interactieve tentoonstelling voor jongeren in het Kunstmuseum Den Haag. Leerlingen dompelen zich onder in een wereld vol beeldende kunst, fotografie, toegepaste kunst, architectuur en mode. In Wonderkamers spelen de leerlingen in tweetallen een museumgame door dertien kamers. Het spel is een bijzondere mix van digitale en hands-on opdrachten. Alle benodigde spelaanwijzingen krijgen de leerlingen via een tablet. Het zelf ontdekken en kennismaken met kunst staat hier centraal. Voor de hogere klassen van havo en vwo is er een plusprogramma met een verdiepende opdracht na iedere wonderkamer.

Aanbieder

Kunstmuseum Den Haag
Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag

Neem contact op met
Kyra Berkhout & Sarah van Aggelen
0703381120
reserveringen@kunstmuseum.nl
www.kunstmuseum.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 31-07-2024

Lesmateriaal:
Wonderkamers: een museumgame die in tweetallen op een tablet gespeeld wordt, door dertien verschillende kamers met uiteenlopende kunstgerelateerde opdrachten.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€5,00 p/lln
Capaciteit:
50
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
120 minuten