Agent & Boef

Muziek, Theater


www.detorenvangeluid.com/

Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt, over het hilarische duo Agent en Boef. Fysiek muziektheater, geschikt voor 3+.

Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. “Boef”, zegt Agent, ”ik blijf voor altijd bij jou.” “Maar ik niet bij jou!”, zegt Boef. Agent kijkt verschrikt. “Gefopt!”, zegt Boef. Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit… Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven? De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes en werden zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. Met het ontdekken van het smakelijke materiaal rondom dit tweetal, kwam een wens voor De Toren van Geluid uit: fysiek muziektheater maken dat raakt. Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek zullen de voorstelling typeren. De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. En dit alles geïnspireerd door grootheden als Charlie Chaplin en Laurel en Hardy. Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?! Een aangepaste versie voor uw openluchttheater en/of festival is mogelijk! De Toren van Geluid Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, willen kernleden Laura en Norman jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Om dit te bereiken geven zij ook muziektheaterworkshops. Momenteel ontwikkelen zij ook een workshop rondom Agent en Boef! Eerder maakte het gezelschap o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen van Fiep Westendorp: ‘Pim & Pom’. TIP: Bekijk trailers van hun eerder gemaakte voorstellingen, door de Toren van Geluid te zoeken op YouTube. De Theaterkrant: “Een voorstelling met een heel grote glimlach! **** 4 sterren!” (over Pim & Pom – Fieperdepiep!) Musicalworld: “Een tijdloze vertelling….Chapeau!” (over Pom & Pom – Anders dan anders)

Aanbieder
De Toren van Geluid
Zamenhofstraat 150 unit 110
1022 AG Den Haag
www.detorenvangeluid.com/

Neem contact op met
Sophie Claassen
0206366860
sophie@vanaf2.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€1000 p/act
Capaciteit:
100 lln
Duur:
45 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 PrO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Subsidie:
Nee
Schooltijdaanbod van De Toren van Geluid
Literatuur
en meer...
De Toren van Geluid
Literatuur
en meer...
De Toren van Geluid