Dansante en creatieve vorming in de klas

Dans

Jellekabee biedt cursussen en workshops aan, op het gebied van dansante en creatieve vorming zoals Dansexpressie, Djembé, peuter- en kleutermuziek.

Voor een doorlopende leerlijn, korte cursussen of een dagprogramma op maat kun je bij jellekabee terecht. Alle lessen van Jellekabee worden gegeven door een eerstegraads bevoegd docent (HBO-dans). Door ruim twintig jaar ervaring in het basisonderwijs weet Jellekabee binnen alle lessen extra aandacht te besteden aan taalachterstanden en sociale vaardigheden. Het dansaanbod van Jellekabee varieert van individuele dansvormen tot groepsdansen. Van een choreografie aanleren tot zelf je dans ontwerpen. Van samenwerken in groepjes, tot dansen met materialen. Van dansen op live- trommelmuziek, tot dans en ritmiek op klassieke muziek. Ingetogen of uitbundig, hedendaags of traditioneel je komt het allemaal tegen bij Jellekabee. Dans-expressie laat kinderen tot bloei komen, geeft zelfvertrouwen en zorgt voor veel dansplezier. Kinderen worden in deze lessen uitgedaagd om zichzelf te laten zien, binnen de veiligheid van de groep. Het muziekaanbod van Jellekabee is gestoeld op ritme en percussie. Vanuit de djembé-lessen heeft Jellekabee diverse cursussen ontwikkeld voor zowel de allerkleinsten als de wat gevorderde leerlingen. In Rommelen en trommelen leren de kinderen muziek te maken op diverse percussie-instrumentjes en op ongebruikelijke 'instrumenten' zoals pannen en potten. De Peuter- en kleutermuziek sluit volledig aan bij de belevingswereld van deze leeftijdsgroepen en wordt opgeluisterd door liedjes en muzikale spelletjes. Rijmen en rappen heeft als uitgangspunt de taalexpressie. Maximaal 25 leerlingen in een dansles en 12 in een muziekles.

Aanbieder
Jellekabee
Karel Roosstraat 89
2571 BG Den Haag

Neem contact op met
Danielle van Son
0640324720
info@jellekabee.nl
www.jellekabee.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€65 p/act
Capaciteit:
25 lln
Duur:
50 minuten
Onderwijs:
Primair
Toon groepen
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Toon groepen
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 PrO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Subsidie:
Nee