Een huis voor Harry

Literatuur, Muziek, Theater


www.detorenvangeluid.com/

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Gebaseerd op het boek van Leo Timmers uitgegeven door Querido.

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?! Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag.. Het gezelschap maakte met veel succes eerder o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom en de voorstelling Ssst! De tijger slaapt (prentenboek van het jaar 2018). De voorstelling is gebaseerd op ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers, uitgegeven door Em. Querido’s kinderboekenuitgeverij.

Aanbieder
De Toren van Geluid
Zamenhofstraat 150 unit 110
1022 AG Den Haag
www.detorenvangeluid.com/

Neem contact op met
Sophie Claassen
0206366860
sophie@vanaf2.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€535 p/act
Capaciteit:
80 lln
Duur:
35 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 PrO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Subsidie:
Nee
Schooltijdaanbod van De Toren van Geluid
Muziek
Theater
De Toren van Geluid
Muziek
en meer...
De Toren van Geluid