Advies & Begeleiding

Een team van cultuurcoaches ondersteunt het primair en voortgezet onderwijs en culturele aanbieders in de stad. Van beleid tot activiteiten, van teamtrainingen tot advies - onze cultuurcoaches leveren maatwerk voor jouw school of culturele instelling.

Voor scholen

Onze cultuurcoaches helpen je bij het ontwikkelen en opstellen van een schoolvisie op cultuuronderwijs en kunnen adviseren over daarbij aansluitende activiteiten en de structurele verankering hiervan. Gezamenlijk maken jouw school en onze cultuurcoach een plan voor hoe het traject van advies en ondersteuning eruit ziet.

Voor aanbieders

Als je jouw cultuur-educatieve aanbod optimaal wil laten aansluiten bij de vraag van de scholen, maak dan een afspraak met een van onze cultuurcoaches. Zij kennen de Haagse scholen als geen ander en kunnen je op maat adviseren en in contact brengen met de cultuurbegeleiders van de scholen.

Haags cultuurtraject

Voor scholen en aanbieders

Om de gesprekken met scholen en aanbieders te structureren en hen optimale begeleiding te bieden, maken de cultuurcoaches onder andere gebruik van het Haags cultuurtraject. De vraag van de school of de aanbieder wordt met schema’s helder in beeld gebracht. Meer informatie over het Haags cultuurtraject vind je hier.

Informatie en advies?

Maak kennis met onze cultuurcoaches en maak een afspraak voor advies op maat.