Den Haag staat aan - Zet jezelf aan!

Den Haag staat aan! Nu is het tijd om ook jezelf aan te zetten. Je kunt muziek, theater en dans natuurlijk bezoeken, maar je kunt het ook zélf doen. The Hague Marketing Bureau en CultuurSchakel slaan de handen ineen om jou hierbij verder te helpen.

Wil je dansen, zingen, acteren, schilderen? Hieronder vind je inspiratie bij allerlei aanbieders in de stad. Filter de resultaten op de kaart en vind zo snel je ideale culturele activiteit bij jou in de buurt. Zet jezelf aan!

Coronamaatregelen kunst en cultuur

In deze onvoorspelbare tijd twijfel je misschien of dit wel het goede moment is om jezelf aan te zetten. Dat begrijpen we, maar wij denken ook dat je je beter voelt als je zélf kunst en cultuur gaat beoefenen.

Helaas zijn de mogelijkheden om lessen te volgen momenteel beperkt, omdat alles om 17:00 uur gesloten moet zijn. Toch zijn er nog veel mogelijkheden overdag. Daarnaast kun je nu alvast inschrijven, om zodra het weer mag jezelf direct weer volledig aan te zetten.

Culturele activiteiten inspireren, activeren en motiveren je, en dat alles is misschien wel wat we juist nú allemaal hard nodig hebben. 

LET OP: vanzelfsprekend kan dat wel alleen binnen de huidige beperkende maatregelen, dus bovenal geldt: neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en voor anderen, houd je aan de regels, stay safe, en bij vragen of twijfel over wat er wel en niet mogelijk is: overleg met de culturele aanbieder van jouw keuze.

Bekijk hier meer Haagse culturele aanbieders

Inspiratie nodig? Blader eens van links naar rechts en laat je verrassen door een selectie uit de honderden verschillende locaties en lessen die we in Den Haag hebben.

Den Haag: Stad vol cultuur

Ondanks deze moeilijke tijd staat de stad vol cultuur weer 'aan'. Dit is hét moment om jouw Den Haag te ontdekken en te beleven. Je bezoekt er dans- of toneelvoorstellingen van topniveau, of bewondert er jong talent. Dompel je onder in het nachtleven, of bezoek een literair festival. Zing mee met bekende bands, of laat je meevoeren op de klanken van klassieke muziek. Bekijk Haagse iconen zoals Het meisje met de parel, de Victory Boogie Woogie, of verbaas je over optische illusies! 

 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag