27-06-2024

Workshop - Concert Creation

Titel 

Concert Creation 

‘Het hele idee achter de schermen’ 

Inhoud 

Hoe zet je een concert of voorstelling neer waar iedereen maximaal plezier aan beleeft? Van idee tot uitvoering: het is belangrijk om bij het hele proces stil te staan. Elke stap brengt jouw groep of club dichter bij een magische ervaring met het materiaal dat je graag over het voetlicht wilt brengen. Maar hoe pak je zo'n proces aan? Wat zijn de do’s & don’ts? Hoe houd je de neuzen in dezelfde richting?  

Panda deelt met jou haar ervaring in 25 jaar theater maken met diverse gezelschappen, van musical en opera tot harmonieconcert en van koorconcert tot schoolvoorstelling. Elke vorm vraagt een andere benadering. Tegelijkertijd is er altijd een gemene deler: je publiek meenemen op een geheel verzorgde, muzikale reis die van begin tot eind van alles in beweging brengt en de zintuigen prikkelt. 

Datum 

Donderdag 27 juni 2024 

Tijd 

19.00 – 21.30 uur 

Locatie 

Bleyenberg, zaal De Boer, Grote markt 10, 2511 BG, Den Haag 

Voor wie 

Bestuursleden en artistieke teams van muziekverenigingen, koren, zangverenigingen, musicalgroepen, opera & operetteverenigingen 

Programma (wat leer je er) 

Panda van Proosdij geeft je in deze workshop alle tips & tools die je nodig hebt voor een prachtige beleving. Ze leert je een fijne, goede weg te bewandelen die leidt tot het gewenste eindresultaat. En dat zonder de tussenstops over te slaan die het proces juist zo rijk maken. 

Begeleiding 

Panda van Proosdij (www.pandavanproosdij.nl) 

Thijs Hazeleger, adviseur Cultuurbeoefening Cultuurschakel 

Groepsgrootte 

Max. 20 deelnemers 

Aanmelden 

Helaas, deze workshop zit al vol! Als je je aanmeldt kom je op een wachtlijst te staan.

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, maar als je je aanmeldt, rekenen we op je komst. Mocht er onverhoopt toch iets tussenkomen, meld je dan tijdig bij ons af. 

Meld je nu aan

Bekijk hier de overige workshops van de workshop maand 2024.