12-09-2024

Meet & Greet met Soeshiel Sharma (Informele groepen/Discipline doorbroken)

Ben jij een 'Informele culturele aanbieder of initiatiefnemer' binnen het vrijetijdskunstveld? Plan dan een online, offline of telefonische Meet & Greet in met Soeshiel om jouw ideeën en plannen te bespreken of voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat hij voor jou kan betekenen.

Tijdens de Meet & Greet zit Soeshiel voor je klaar om vragen te beantwoorden over onder meer subsidiemogelijkheden, de verbinding tussen cultuur op school en in de vrije tijd, culturele initiatieven in de vrije tijd en mogelijkheden voor jouw evenement in een stadsdeel. Soeshiel kan, als dit uitkomt, ook langskomen tijdens een repetitiemiddag- of avond.

Wat zijn informele groepen?

Met 'informele groepen' bedoelen we inwoners van Den Haag die in een vast groep(je) samen dansen, muziek maken, rappen, zingen of een andere kunstvorm beoefenen zonder dat ze een vaste organisatie zoals een dansschool of vereniging vormen. Daarbij ligt onze focus op de disciplines theater, muziek en dans, omdat in deze disciplines de meeste vrijetijdskunstenaars in groepsverband actief zijn. Daarnaast zijn er vooral binnen deze disciplines kunstvormen of initiatieven die minder zichtbaar zijn, waarvan de infrastructuur nog niet sterk ontwikkeld is, of die op andere wijze extra ondersteuning nodig hebben.

Afspreken op 12 september tussen 16.00 en 18.00 uur

Neem contact op met Soeshiel om een gesprek in te plannen in het Koorenhuis. Komt een andere datum je beter uit? Check dan de agenda voor andere sessies, of neem even contact op met jouw adviseur om te kijken wat mogelijk is.