Seung- Won Oh

Composers Portrait

Muziek

Centrum

De Ensemble Academy zal een componistenportret van Seung-Won Oh presenteren tijdens een concert op 18 februari in de Conservatoriumzaal van Amare.

Geprezen met de woorden ‘Oh, een naam om te onthouden’ (De Volkskrant, 2005), maakt de in Zuid-Korea geboren Seung-Won Oh snel naam als componiste met een eigen stem.
Oh schrijft in een eigentijds idioom, en verweeft op die manier haar Koreaanse muzikale erfgoed organisch met een aangeboren gevoel voor structurele vorm en muzikale ontwikkeling. Haar ideeën op het gebied van vorm vermengen zich met haar affiniteit met traditionele Koreaanse muziek, maar ook met muziektheater. Dat is een unieke categorie binnen haar output, waarmee Oh onderzoek doet naar niet-westerse onderwerpen en streeft naar een optimale balans tussen westerse technieken en niet-westerse concepten.

De Ensemble Academy van het koninklijk conservatorium zal een componistenportret van Seung-Won Oh presenteren tijdens een concert op 18 februari in de Conservatoriumzaal van Amare.

 

Gratis toegang, registratie nodig

Locatie
Amare, Conservatoriumzaal

Aanbieder

Koninklijk Conservatorium
Spuiplein 150
2511DG

Neem contact op met
Koninklijk Conservatorium
0703151515
communicatie@koncon.nl
www.koncon.nl

18 februari 2023
17.30 - 19.30