Christmas Special - Gospel LiveCast

2de kerstdag | Livestream

Cultureel erfgoed, Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek
BlackGospelExperience.nl

'Christmas Special - Gospel LiveCast' neemt je mee in een warm bad van heerlijke (kerst)muziek, gospel en vrolijke kerstwensen. Christmas is coming!

Juist in deze donkere tijd hebben we extra behoefte aan gezelligheid, samenzijn en delen. Nu we zelfs inmiddels in Lockdown zijn tijdens deze kerst, willen we juist niet stilzitten maar naar elkaar omkijken, en samen zijn op een manier die wel kan en mag. We zijn daarom extra dankbaar dat we dit mogelijk kunnen maken voor iedereen, door een beetje vrolijkheid en positiviteit deze kerst naar je huiskamer te brengen met deze swingende, interactieve, online Gospel LiveCast.
Veel artiesten en professionals uit de Nederlandse gospel scene komen op tweede kerstdag even langs als special guests in de show met hun kerstgroet en een muzikale bijdrage of hun favoriete kerst gospel.

Schuif aan in je mooiste kerstoutfit of deel met ons je meest foute kersttrui. Want wie weet valt daarmee een vette prijs te winnen, naast natuurlijk de eeuwige roem voor je geweldige gevoel voor style ;-)

Zing en swing op tweede kerstdag enthousiast mee in je huiskamer en heb een geweldige muzikale afsluiting van deze bijzondere kerstdagen in 2020.

De Gospel LiveCast wordt live gestreamd op diverse social media kanalen en website.
Zie het overzicht en meer informatie op: http://gospellivecast.nl

Gehost door André Accord & Clifton Grep
- powered by BlackGospel Experience

Locatie
Online | Livestream

Neem contact op met
Clifton Grep
0
info@blackgospelexperience.nl

Agenda

26 december 2020
20.30 - 22.00