Kids Music 4-7 jaar

Muzikale ontwikkeling

Muziek

Centrum
www.zangenco.nl

Is je zoon of dochter altijd aan het zingen, maar nog te jong om individuele zangles te volgen?  Dan is Kids Music echt iets voor hem/haar!

In groepsverband wordt er een basis gelegd op muzikaal gebied, denk aan: activiteiten rondom ritme en maat, speelse luisteropdrachten, bewegen op muziek en natuurlijk wordt er ook genoeg aandacht besteed aan het zingen. Er zullen talloze verschillende liedjes aangeleerd, gezongen en geoefend worden op een speelse manier. Denk aan passende popliedjes, liedjes van kinderen voor kinderen, junior songfestival, Herman van Veen, Henk Temming, Dirk Scheele etc. Maar er zullen ook liedjes gezongen worden die de kinderen misschien nog niet kennen en die heel goed aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Kortom: Kids Music is samen met plezier werken aan zang en een muzikale basis! De lessen worden gegeven door Dascha Skorokhodova (1986). Muziek werd haar met de paplepel ingegoten door haar moeder die zangdocent en dirigent is en haar vader die jazz trompettist is. Ze studeerde in de Ukraine klassiek piano en studeerde in Moskou af als jazz zangeres. In Den Haag behaalde ze haar master in Jazz Zang. Dascha werkt erg graag met kinderen, waardoor dit project in combinatie met haar ervaring op het lijf geschreven is! Lestijd: 10x op zondag van 13.00-13.45u
 Data: 15/4, 22/4, 13/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6, 24/6, 1/7, 8/7 Locatie: Waldeck Pyrmontkade 660, Den Haag Uitvoering: zondagmiddag 10 juni in Jazzsociëiteit Engels Kosten: €90,- (restitutie is niet mogelijk) Groepsgrootte: 4-8 kids Zin in dit project? Geef je op door het contactformulier op www.zangenco.nl/contact in te vullen ovv Kids Music!

Aanbieder
Zang en Co
Waldeck Pyrmontkade 660
2518 KH
www.zangenco.nl

Neem contact op met


info@zangenco.nl

Agenda