Graffitiworkshops in Den Haag

Laat je creativiteit de vrije loop en doe iets wat je normaal niet mag! Tijdens een graffitiworkshop mag je onbeperkt en ongeremd aan de slag gaan met een spuitbus. Maak je eigen ontwerp of creëer jouw persoonlijke handtekening. Een workshop met graffiti is geweldig als kinderfeestje, maar is ook zeker geschikt voor volwassenen én teamuitjes.

Nieuwsgierig geworden? CultuurSchakel heeft alle graffitiworkshops in Den Haag voor je op een rijtje gezet. Check hier het aanbod in de stad. 

Volg een workshop met graffiti

Tijdens een graffitiworkshop mag je voor één dag de graffiti-artiest uithangen. Ga creatief aan de slag met kleuren, letters en ontwerpen. Maak eerst een schets en kleur deze vervolgens in met spuitbussen in alle kleuren. Ga je liever freestylen? Ook dat is mogelijk, afhankelijk van de aanbieders. Ervaring is niet nodig, iedereen kan dit leren en invullen naar eigen wens.

Graffitiworkshops zijn er in vele varianten:

  • Maak een muurschildering (individueel of in groepsverband)
  • Graffiti op canvas of als schilderij (om mee naar huis te nemen)
  • Graffitiworkshops op locatie
  • Kinderfeestjes met graffiti

Bij de meeste workshops mag je jouw eigen creatie mee naar huis nemen, als blijvende herinnering!

Kinderfeestjes met graffitispuiten in Den Haag 

Graffiti staat vooral bekend om de prachtige tekeningen en tags op muren, bruggen en langs snelwegen. Voor veel kinderen is dit iets ‘spannends’. Wat normaal gesproken niet mag, is altijd leuker en daarom is een kinderfeestje met graffitispuiten nét even iets anders dan een standaard feestje!

Tijdens zo’n apart feestje mogen kinderen letterlijk buiten de lijntjes kleuren, met ontwerpen spelen en hun eigen creativiteit laten zien. De ervaren graffitikunstenaars begeleiden de kinderen op een speelse manier.

Overzicht graffitiworkshops in Den Haag 

Op onze website vind je een overzicht van aanbieders van graffitiworkshops. Bekijk het aanbod hier.

 

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.