Volg een cursus cabaret in Den Haag

Wil jij mensen vermaken met goede verhalen, grappen en leuke anekdotes? En zie jij jezelf al op het podium staan, terwijl het publiek je lachend toejuicht? Leer de juiste vaardigheden en technieken tijdens een cursus cabaret.

Enthousiast geworden? Op onze website vind je een overzicht van aanbieders in Den Haag. Vind een cursus cabaret in Den Haag.

Wat leer je tijdens een cursus cabaret?

Tijdens een cursus cabaret leer je door middel van expressie en bewegingen een verhaallijn te vertellen. De docenten denken met je mee en proberen jouw fantasie te prikkelen. Ook ga je op ontdekkingstocht om je eigen verhaal te creëren. Vaak kun je hierbij gebruikmaken van jouw levenservaring.

Tijdens cabaretlessen leer je op verschillende technieken te letten, zoals:

  • Lichaamshouding
  • Expressie
  • Contact met publiek maken
  • Gebruik van stem en ademhaling
  • Timing
  • (Spreek)taal
  • Jouw eigen verhaal maken

Schuilt er een echte cabaretier in jou?

Geniet jij ervan als het publiek vermakelijk lacht om jouw verhaal en zou je willen leren om dit op een professionele manier te doen? Tijdens cabaretlessen leer je de juiste skills in te zetten, zodat je niet alleen grappig bent, maar ook weet hoe je de juiste technieken toepast. Tijdens een cursus cabaret maak je kennis met improvisatie, zoals ook bij kleinkunst en stand-up comedy gebruikt wordt.

Na de cursus kan je zelf een korte performance op het podium laten zien, waarbij je gebruikmaakt van jouw eigen verhaal, gecombineerd met humor.

Vind een cursus cabaret in Den Haag

Kan jij niet wachten om mensen aan het lachen te maken, terwijl je op het podium staat?

Op onze website vind je een overzicht van aanbieders van cabaretcursussen in Den Haag, ieder met zijn eigen specifieke aanbod. Check het overzicht en bekijk welke aanbieder het beste bij jou past. Je vindt het overzicht hier.

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.