Musical en theaterworkshops in Den Haag

Zingen, dansen en acteren: jij vindt het allemaal geweldig. Daarnaast zou je wel een manier willen vinden om jouw talent te laten zien. Of misschien heb je wel een kind dat altijd aan het zingen en dansen is. In Den Haag zijn er verschillende musical- en theaterworkshops te volgen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

CultuurSchakel heeft een overzicht gemaakt van Haagse aanbieders, je vindt het aanbod hier.

Zie jij jezelf al op een podium staan?

Tijdens theater- en musicallessen krijg je de kans om jezelf te laten zien. Ontdek of jij het in je hebt om naar een musicalvoorstelling toe te werken of volg een serie workshops om jezelf te ontwikkelen. Verschillende aanbieders verzorgen lessen, maar ook workshops voor verschillende niveaus.

Voor kinderen die dol zijn op zingen en dansen is er een groot aanbod van jeugdtheaters en opleidingen te vinden in Den Haag. Door samen te repeteren, wordt er toegewerkt naar uitvoeringen. Uiteraard zitten alle ouders, vrienden en familie in de zaal om de voorstelling te bekijken!

Wat is het verschil tussen musical en toneellessen?

Musical en theater worden nog wel eens verward met toneellessen. Zowel bij toneellessen als bij theaterlessen sta je op het podium. Er is echter een groot verschil tussen deze lessen. Bij musicals en theaterlessen draait het om zingen, dansen én acteren. Naast het vertellen van een verhaal, zit er vaak dans en zang in verwerkt. In tegenstelling tot een toneelstuk, waarbij het vooral draait om het spelen van een stuk, door middel van expressie en een verhaallijn.

Volg jij toch liever alleen toneellessen, omdat je niet van zingen en dansen houdt? Bekijk dan eens de pagina over toneellessen.

Vind een musical en theaterworkshop in Den Haag

Sta jij te trappelen om te zingen, dansen en acteren en ben je benieuwd of er een aanbieder bij jou in de buurt zit? Neem dan eens een kijkje op de website van CultuurSchakel, waar we een overzicht van aanbieders hebben samengesteld.

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.