Beweigi

Beweigi

Doe-activiteiten

Beweigi is onderdeel van stichting Young Colourful & Talented. We organiseren maatschappelijke evenementen en projecten en bieden Urban Culture lessen aan voor po en vo. Wie op zoek is naar activiteiten die sociaal én creatief van aard zijn, is bij ons aan het juiste adres. Van dans tot mode & ambacht en van mediawijsheid tot sociaal ondernemen, wij willen culturele en creatieve activiteiten toegankelijk maken voor iedere Hagenaar.

Kijk op kunst
Kunst buiten de gebaande paden, dat is waar Beweigi voor staat. We staan middenin de samenleving en werken op het snijvlak van verschillende kunstdisciplines en culturen. We houden niet van hokjes en bieden een platform waar makers elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen op het gebied van dans, fashion, muziek, fotografiekunst en theater.

Werkwijze
Ons aanbod voor scholen bestaat uit urban danstheatervoorstellingen in combinatie met workshops om een dialoog aan te gaan met de leerlingen. De workshops zijn geschikt voor groep 1 t/m 8 en kunnen plaatsvinden op school of in de Beweigi studio.

Doe-activiteiten

  • Workshops: dans & koken, fashion, mediawijsheid en sociaal ondernemen
  • Lessen binnen het leerkansenprofiel (LKP): dans & koken, fashion, mediawijsheid en sociaal ondernemen

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders
Wij werken met een multidisciplinair team met verschillende achtergronden en perspectieven op kunst. Dat is ons uitgangspunt om leerlingen te laten kennismaken met kunst buiten de gebaande paden. Zo leren ze meer over zichzelf, de ander en de samenleving.

Contactpersoon
Earta en Lindsey van Varsseveld
info@beweigi.nl
06 406 231 73 of 06 189 216 54

Aanbieder

Neem contact op met
Onderwijs:
Primair Toon groepen
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3
Speciaal