Beweigi

Doe-activiteiten

Beweigi Foundation is onderdeel van stichting Young Colourful & Talented. We organiseren maatschappelijke evenementen en projecten en bieden Urban Culture-lessen aan. Wie op zoek is naar activiteiten die sociaal én creatief zijn, is bij ons aan het juiste adres. Van dans tot mode, beauty en (craft)ambacht tot mediawijsheid. Wij willen culturele en creatieve activiteiten toegankelijk maken voor iedere Hagenaar.

Kijk op kunst
Kunst buiten de gebaande paden, dat is waar Beweigi voor staat. We staan middenin de samenleving en werken op het snijvlak van verschillende kunstdisciplines en culturen. Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op de huidige trends en zijn dan ook continu in gesprek met de leerlingen. Op deze manier houden wij ons aanbod hip, uitdagend en actueel. We houden niet van hokjes en bieden een platform waar makers elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen.

Werkwijze
Wij bieden diverse trajecten aan in verschillende kunstdisciplines, die je kunt boeken als losse workshop of wekelijkse les. Zo hebben we een urban theatervoorstelling in combinatie met een workshop om de dialoog aan te gaan met de leerlingen. Op deze manier kaarten wij op een creatieve manier maatschappelijke problemen aan. De workshops zijn geschikt voor alle schooltypes van klas 1 t/m 6. Onze mobiele theatervoorstelling kan op locatie gespeeld worden, maar is ook na school te zien.   

Doe-activiteiten

  • Danstheatervoorstelling in combinatie met een workshop
  • Creatieve lessenreeks op aanvraag
  • Losse creatieve workshops op aanvraag

Meerwaarde voor scholen en leerlingen
Wij werken met een multidisciplinair team met verschillende achtergronden en perspectieven op kunst. Ons uitgangspunt is om leerlingen kennis te laten maken met kunst buiten de gebaande paden, het onbespreekbare bespreekbaar te maken en activiteiten aan te bieden die aansluiten op de belevingswereld van nu.  

Contactpersoon
Earta en Lindsey van Varsseveld
info@beweigi.nl
06 – 40 62 31 73 of 06 – 18 92 16 54

Aanbieder
Beweigi
Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag

Neem contact op met
Lindsey Van varsseveld
0618921654
info@beweigi.nl
www.beweigi.nl

Informatie
Onderwijs:
Primair Toon groepen
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 PrO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal