Sessie 7 - Thema: Binnen- & buitenschools leren

SAMENWERKEN IN LEERECOSYSTEMEN


Samenwerken met andere professionals in de wijk. Het is bijzonder waardevol en het zorgt tegelijkertijd voor uitdagingen. Luister mee naar actuele Haagse praktijkvoorbeelden en ga met ervaringsdeskundigen in gesprek. Samen vinden we de sleutel tot succes!

Waar gaat de sessie over?
Ontdek samen hoe elke wijk een leerecosysteem vormt waarin individuen en organisaties samenwerken om de brede ontwikkeling van kinderen en jongeren te bevorderen. Verken de uitdagingen en kansen van interdisciplinaire samenwerkingen in het leerecosysteem aan de hand van praktijkvoorbeelden en ga in dialoog om elkaar te inspireren.

Wat kun je leren?

  • Leer hoe interdisciplinaire samenwerkingen bijdragen aan het versterken van ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren.
  • Ontdek hoe samenwerking tussen partners uit onderwijs, cultuur, welzijn, sport en buitenschoolse opvang kan worden gestimuleerd.
  • Doe nieuwe ideeën op, ontdek best practices en vind inspiratie voor het verbeteren van eigen programma's en activiteiten.

Voor wie is dit interessant?
Deze sessie is relevant voor leerkrachten, ICC'ers, docenten, directeuren, kunstvakdocenten, educatief medewerkers, doe-aanbieders en VSD coördinatoren die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van de samenwerking tussen onderwijs, cultuur en welzijn om de brede ontwikkeling van kinderen en jongeren te ondersteunen.

Tijd - 15:45-16:30

Zaal - Wordt nog bekend gemaakt.

Schrijf je nu in.

Ga terug naar het HCOD overzicht.