27-11-2023

Ontdek groeikansen in één uur met de Ambitiemeter

Binnen één uur weten waar jouw culturele organisatie in kan groeien? Dat kan nu met de Ambitiemeter! Dit unieke hulpmiddel geeft jou inzicht in waar je organisatie staat, welke ambities jullie hebben en waar er kansen liggen voor professionalisering.

Hoe werkt de Ambitiemeter

De Ambitiemeter is een uitgebreide vragenlijst op verschillende aspecten zoals voorzieningen, innovatie en meer, speciaal ontwikkeld voor culturele organisaties. In een adviesgesprek van een uur loopt een adviseur samen met jou de Ambitiemeter door. Samen kijken we waar je tevreden over bent, maar ook wat extra liefde en aandacht kan gebruiken. Wij adviseren je bij iedere stap en denken mee over de mogelijkheden.

Na het doorlopen van alle vragen is het aan jou of je hiermee verder wilt gaan. Het kan zijn dat je zelf stappen gaat ondernemen. Of je kiest ervoor om samen met de adviseur te kijken naar vervolgstappen. We maken dan een nieuwe afspraak waarin we meer gespecialiseerd advies geven op belangrijke thema’s voor jouw organisatie.

De eerste ervaringen

De Ambitiemeter is getest met meerdere culturele organisaties. Enkele ervaringen:

  • “Het was prettig om een algemeen beeld te krijgen van waar de organisatie stond en waar we naartoe willen.”
  • “Er kwamen thema’s ter sprake waar we nooit eerder over hadden nagedacht, maar die wel belangrijk bleken.”
  • “We werden geholpen om voor onze organisatie een concrete hulpvraag te formuleren aan een derde partij.”

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van hoe de Ambitiemeter jouw culturele organisatie kan laten groeien!

Vraag een Ambitiemetergesprek aan

Heb je al contact met een van onze adviseurs? Vraag dan bij hem of haar een gratis Ambitiemetergesprek aan. Heb je nog geen contact met een adviseur? Dan koppelen wij je aan een adviseur die jou verder helpt.

Ja, ik wil een Ambitiemetergesprek