Spring naar hoofdinhoud

Wat wij doen voor de stad

Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad.
Daarom werken wij aan een goed, divers, inclusief en levendig Haags kunst- en cultuurklimaat, zowel op school als in je vrije tijd. Hiervoor ondersteunen wij scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders met advies en subsidie. Ook vind je bij ons alles wat er op cultureel gebied in Den Haag te doen is in je vrije tijd. We laten zien welk cursusaanbod er is en verbinden vraag en aanbod.

Nieuws

Agenda

CultuurSchakel biedt een scala aan cursussen, teamtrainingen, workshops, leernetbijeenkomsten en andere bijeenkomsten aan de hand van actualiteiten en/of thema's, voor zowel scholen als culturele aanbieders.

Meet & Greet Dans

28 augustus | 13.00 - 18.00 uur | Advies over dansprojecten

Meet & Greet theater & muziek

29 augustus | 16.00-18.00 uur | Advies over theater & muziek

Filosoferen in de Kinderboekenweek

Kunst vormt een rijk uitgangspunt om een filosofisch gesprek aan te gaan. Welke kant zo’n gesprek op gaat, hangt af van de startvraag. Binnen deze workshop, die wordt gegeven door Marja van Rossum (Groot Denkraam), ervaar je hoe je hiermee tot een open en onderzoekend gesprek met de leerlingen komt. De workshop staat ieder jaar in het teken van het thema van de Kinderboekenweek, zodat je er meteen mee aan de slag kan. 

Onze medewerkers

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten