Stichting Make It ART Worthy (MIAW)

Beeldende kunst

Centrum

Slopen, creëren, tekenen en breien: dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je bij atelier Make It Art Worthy (MIAW) kan verwachten. Wil jij je kunstzinnige hart laten spreken? In het atelier van MIAW staat de deur altijd voor je open!

Kom een keer binnenlopen bij Noordwal 18 en schuif gezellig aan. Op alle workshops en cursussen van MIAW krijg je korting met een Ooievaarspas. Momenteel kun je het volgende bij ons doen:

  • Repair Kid (apparaten uit elkaar halen en iets nieuws ervan maken)
  • Mens jij ook? (creatief bezig zijn voor volwassenen)
  • Stitch & bitch (handwerken)
  • Tekenles
  • Sieraden maken

En zoek je een creatief cadeau? In het atelier (Noordwal 18) staat een oude sigarettenautomaat die is omgebouwd tot kunstproject: een Pakje Kunst. Door twee keer twee euro in te werpen, ontvang je een pakje met daarin een verrassing van een kunstenaar. Daarvan gaat drie euro naar de kunstenaar!
Aangezien in deze tijden van corona de fysieke locatie gesloten is voor publiek, is het mogelijk om je Pakje Kunst thuisbezorgd te krijgen! Stuur een mailtje naar info@miaw.nl en ze gaan het voor je regelen!

Lees hier het interview met Cis Deyl, eigenaar van MIAW: "Doe er iets kunstzinnigs mee"

Benieuwd naar hoe een deelnemer de sfeer ervaart bij MIAW? Lees hier het interview met Sjenell, die soms meedoet aan de workshop Mens jij ook?

Aanbieder

Stichting Make It ART Worthy (MIAW)
Noordwal 18
2513 EB Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Deyl
06 38 89 98 00
info@miaw.nl
www.miaw.nl