COH Expert

Alle scholen die werken met het lesmateriaal van COH bieden we kosteloos ondersteuning op maat aan, verzorgd door kunstvakdocenten. Zij helpen de leerkracht vertrouwd te raken met het creatief proces en het lesmateriaal, door o.a. samen de lessen voor te bereiden en te geven. Met als doel het vergroten van inhoudelijke en kunstvak-specialistische kennis, maar vooral ook voor het ervaren van plezier bij het creatief werken met de leerlingen vanuit kunstvakken. Dat kan met korte trajecten om op stoom te komen of voor een langere periode met een COH Expert. Lees hier meer over de werkwijze van de COH Expert.

Maatwerk

Alles is maatwerk. De vraag van de school is leidend. De kunstvakdocenten zijn ervaren professionals, die goed bekend zijn met de praktijk van het primair onderwijs. Er zijn sinds 2019 in totaal 20 experts actief geweest op 13 scholen. Zij hebben met tevredenheid en succes gebruik gemaakt van dit gratis aanbod.

Hanneke Koorevaar - locatiedirecteur SO De Piramide
 “Ik gun het mijn team om een jaar lang samen met de expert inspiratie en ervaring op te doen, zodat wij creatief en gedegen vorm kunnen geven aan ons nieuwe cultuuronderwijs."

Meer informatie

Neem voor meer informatie en vragen contact op met jouw cultuurcoach of stuur een mail

Bekijk de blog van Marjolein Gijzel over Muziekonderwijs en de video van Martine de Moor waarin ze vertelt over een COH Expert in de klas.