Meer financieringsmogelijkheden

Bij het maken van een voorstelling of opzetten van een project is geld nodig. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je bij fondsen een aanvraag indienen, sponsors zoeken of een crowdfundactie opzetten.

Maak gebruik van subsidies en fondsen

Bij het organiseren en uitvoeren van je activiteiten kun je financieel een steuntje in de rug krijgen. Je kan terecht bij ons Subsidieloket en ook een beroep doen op verschillende Haagse en landelijke subsidies en fondsen.

Crowdfunding

Via crowdfunding haal je niet alleen geld op voor jouw project, het is ook een promotiemiddel om jouw zichtbaarheid te vergroten en jouw verhaal te vertellen. Het draait dan ook veel meer over de marketing van jouw project, dan financiering alleen. Neem een kijkje op crowdfundingsplatform voor de creatieve sector voordekunst.

Vind de scholing die bij je past

Voor fondsenwerving, het slim uitgeven van geld, het innen van les- en cursusgeld en het voeren van een goede boekhouding, kun je handige cursussen en workshops volgen. Zo geeft bijvoorbeeld Fonds1818 regelmatig trainingen in fondsenwerving en crowdfunding. Kijk in het overzicht van organisaties die trainingen organiseren