Spring naar hoofdinhoud

TerugBlik op cultuur: Bijeenkomst Haagse vrijetijdskunst 2022

Dinsdagavond 4 oktober was hét moment voor verenigingsbestuurders, docenten, organisatoren van projecten van vrijetijdskunst en alle anderen die betrokken zijn bij de organisatie van cultuurbeoefening. Tijdens een avondvullend en interactief programma keken we terug op de afgelopen periode en vooruit naar de toekomst. Betrokkenen uit het veld van cultuurbeoefening deelden actuele onderwerpen en hun ervaringen, inzichten, creatieve oplossingen en hun zorgen na corona. 

"Als je als kind al in aanraking komt met kunst en cultuur sta je veel meer open voor wat het leven nog te bieden heeft."

- Leonie Gerritsen (Partij voor de Dieren)

De slides en de stream

Was je er op 4 oktober niet bij of wil je de gesprekken nog eens naluisteren, bekijk dan de livestream hiernaast met de presentatie van Marijn Cornelis over de stand van zaken rond cultuurbeoefening in Den Haag en de drie rondetafelgesprekken die plaatsvonden tijdens de avond.

En bekijk hieronder ook de vertoonde slides en de factsheet:

"Een platform werkt als je allemaal je eigen netwerk inbrengt. Dat is nodig, want ik zie nog veel gaten in de Haagse infrastructuur."

- Jolanda Boejharat (het Dansplatform/Stichting Monsoon)

Samenvatting van de avond

We kijken terug op een inspiratievolle avond, het was met recht een mooie Blik op cultuur!

LampEnergie Enquête

De gevolgen van de energiecrisis op cultuurbeoefening

Tijdens het rondetafelgesprek met lokale politici deelde raadslid Andrew van Esch zijn zorgen over het grote effect dat de energiecrisis op cultuurbeoefening kan hebben. Wij gaven aan de effecten te willen inventariseren. Als belangenbehartiger van de sector vinden we het belangrijk om dit in kaart te brengen en te bespreken met de gemeente. Dus help jezelf én ons: vul de korte enquête in!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact op met de adviseurs Cultuurbeoefening van CultuurSchakel.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten