Bekroond!

Theater

LEKKER EIGENWIJS!(kinderboekenweekthema!) De kroon van koningin Conny is gestolen terwijl ze sliep. Ze weet daarom niet dat ze geen koningin meer is. Nar vindt dat zo zielig dat hij er alles aan doet om de koningin in de waan te laten dat zij nog regeert. En de kinderen moeten hem daarbij helpen. Net als bij het terug veroveren van de kroon. In dit vrolijke, interactievetoneelstuk maken de kinderen het verschil mee tussen de baas zijn en de baas spelen. En dat lekker eigenwijs zijn lekker voor jezelf is, maar misschien minder voor een ander. En dat je samen sterk staat! Voor groep 5 t/m 8 is een voorstelling ontwikkeld met eenzelfde thema getiteld De hoffelijke hofnar. Zie aldaar!

LEKKER EIGENWIJS!  (kinderboekenweekthema!)

De kroon van koningin Conny is gestolen terwijl ze sliep. Ze weet daarom niet dat ze geen koningin meer is. Nar vindt dat zo zielig dat hij er alles aan doet om de koningin in de waan te laten dat zij nog regeert. En de kinderen moeten hem daarbij helpen. Net als bij het terug veroveren van de kroon.

In dit vrolijke, interactieve  toneelstuk maken de kinderen het verschil mee tussen de baas zijn en de baas spelen. En dat lekker eigenwijs zijn lekker voor jezelf is, maar misschien minder voor een ander. En dat je samen sterk staat! Voor groep 5 t/m 8 is een voorstelling ontwikkeld met eenzelfde thema getiteld De hoffelijke hofnar. Zie aldaar!

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Toneelgroep Vest
Van Kinsbergenstraat 119
2518GX Den Haag

Locatie:
op school
Prijs:
€11 p/lln
Capaciteit:
80 lln
Duur:
50 minuten
Onderwijs:
Geschikt voor Primair
Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal