De Hoffelijke Hofnar

Cultureel erfgoed, Theater

LEKKER EIGENWIJS!(kinderboekenweekthema!) De kinderen zijn het volk. Is hun stem evenveel waard als die van de koningin? Is het logisch dat een heersers wil wet is? Wat moet een vorst zonder volk? Mag een machthebber zijn onderdanen onderdrukken? Deze niet misselijke vragen komen op speelse wijze aan bod in dit vrolijke, interactieve toneelstuk. De kinderen ervaren wat democratie inhoudt. En dat lekker eigenwijs zijn lekker voor jezelf is, maar misschien minder lekker voor een ander. Voor groep 1t/m 4 is een voorstelling ontwikkeld met eenzelfde thema getiteld Bekroond!. Zie aldaar!

LEKKER EIGENWIJS!  (kinderboekenweekthema!) De kinderen zijn het volk. Is hun stem evenveel waard als die van de koningin? Is het logisch dat een heersers wil wet is? Wat moet een vorst zonder volk? Mag een machthebber zijn onderdanen onderdrukken? Deze niet misselijke vragen komen op speelse wijze aan bod in dit vrolijke, interactieve toneelstuk. De kinderen ervaren wat democratie inhoudt. En dat lekker eigenwijs zijn lekker voor jezelf is, maar misschien minder lekker voor een ander. Voor groep 1  t/m 4 is een voorstelling ontwikkeld met eenzelfde thema getiteld Bekroond!. Zie aldaar!

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Toneelgroep Vest
Van Kinsbergenstraat 119
2518GX Den Haag

Locatie:
op school
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
80 lln
Duur:
50 minuten
Onderwijs:
Geschikt voor Primair
Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal