Spring naar hoofdinhoud

Heb jij de smaak te pakken?

Hoe heerlijk als je in je vrije tijd in de flow raakt tijdens het bespelen van een instrument, met een groep gaat oefenen aan een toneelstuk of je lichaam en ziel blij maakt met danslessen! Wij nodigen jou uit om cultuur te komen proeven. 

Cultuurproeverij

Dansen, zingen, acteren, boetseren, fotograferen, musiceren... Hieronder vind je wat je zoal in Den Haag kan doen. Stel naar jouw smaak een palet van kunst en cultuur samen. Hoe? Klik op de activiteit die je aanspreekt en neem vandaag nog contact op. 

Wat ga jij doen?

Weet je nog niet helemaal wat je leuk vindt? Klik dan op de knop die jou het meest aanspreekt en lees er meer over.

Voorstellingen en evenementen in Den Haag 

Wil je liever eerst even kijken wat er zoal gebeurt in cultureel Den Haag? Ga dan eens langs bij een voorstelling of evenement en ontdek wat jouw smaak is. Is het alleen leuk om te zien? Sta je liever zelf op het podium? Of is het de eerste stap naar wat lessen zodat je in jouw vrije tijd kunt doen wat je écht leuk vindt? 

De smaak te pakken? Organiseer zelf iets!

Heb je zelf een cultureel idee? Wil je bijvoorbeeld een optreden of festival organiseren? Dan kunnen we je misschien wel ondersteunen met advies en subsidie om het ook echt voor elkaar te krijgen! We regelen ook vergoedingen voor de huur van een repetitieruimte of bijvoorbeeld voor het betalen van een dirigent of toneelregisseur. Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen doen? Bekijk de video hiernaast en neem contact op met onze adviseurs. 

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten