Danscursussen en dansworkshops in Den Haag

Wil jij graag dansen of leren dansen in Den Haag? Dat komt goed uit! Het Haagse dansaanbod is heel breed en er is voor iedereen iets passends te vinden. Van breakdance of flamenco tot moderne Ierse dans. Volg een cursus of workshop, óf word lid van een dansschool of dansvereniging. Op onze website vind je wel meer dan 100 dansaanbieders, dus waar wacht je nog op? Trek die stoute dansschoenen aan en show je moves!

Op onze website hebben we het aanbod van dans in Den Haag voor je in kaart gebracht.

Tango

De Tango is een elegante, intieme, gewaagde en speelse dans uit het land van koningin Máxima: Argentinië. Wil jij de Latijns-Amerikaanse sferen proeven? Kijk dan welke dansscholen in Den Haag tangoles, -workshops of -cursussen aanbieden.

Flamenco

Spanje staat niet alleen bekend om heerlijke tapas, maar ook om de Flamenco. Deze Zuid-Spaanse dans is wereldberoemd. De basis is de cante flamenco (zang) met ritmisch geklap. Soms komen daar nog Spaanse gitaren of handgeroffel op een cajon (kist) bij. Je herkent de dans aan de sierlijke handbewegingen en het snelle voetenwerk. Wil jij deze passievolle dans leren? Kijk dan welke dansscholen in Den Haag Flamencoles, -workshops of -cursussen aanbieden.

Breakdance

Breakdance is een urban dansstijl met freezes, sixsteps en powermoves. Breakdance vormt samen met rapgraffiti en dj'en de vier elementaire onderdelen van hiphop. In Den Haag kun je tal van urban danslessen, -cursussen of workshops volgen, zoals: hiphop, poppin n locking, streetdance en afro.

Moderne dans

Bij moderne dans is het lichaam een expressiemiddel waarbij de emoties en psychologie bepalend zijn. De strikte regels en danspassen van klassiek ballet worden losgelaten, zodat er geen vaststaande bewegingspatronen zijn. Wil jij je mee laten voeren door het krachtige gevoel van een dans? Kijk op deze website waar jij moderne danslessen, -workshops of -cursussen kunt volgen.

Meer dans!

Je vindt op onze website ook aanbieders van:

en nog veel meer.

Bekijk hier al het aanbod op het gebied van dans

Alle kunstdisciplines

CultuurSchakel is er voor álle kunst- en cultuur in Den Haag. Wil jij iets doen of leren op het gebied van kunst en cultuur? Je vindt op deze website aanbieders van cursussen, lessen en activiteiten in Den Haag voor de volgende kunstdisciplines:

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.