Informatie voor aanbieders

Wij zijn graag jouw sparringpartner om samen de vraag van scholen en onderwijsontwikkelingen in beeld te brengen. Als jouw culturele instelling of jij als kunstvakdocent je aanbod zo goed mogelijk wil laten aansluiten bij de vraag van de scholen, maak dan een afspraak met een van onze cultuurcoaches. Zij ondersteunen, begeleiden en adviseren je graag op maat. Onze cultuurcoach kan je in contact brengen met de cultuurbegeider van de school zodat jullie gezamenlijk kunnen werken aan een optimale aansluiting van je aanbod bij de wensen van de school.

Expeditie C

In Expeditie C, onze jaarlijkse brochure voor de eerste 3 klassen van het Haagse voortgezet onderwijs, brengen we jullie culturele aanbod in beeld om zo samen kwalitatief cultuuronderwijs zo compleet mogelijk te maken. Expeditie C gaat naar alle Haagse scholen en bevat alle gesubsidieerde museumlessen en voorstellingen, en het Cultuurmenu van musea en erfgoedinstellingen. Informatie over jouw aanbod

Haags cultuurtraject

Om jullie gesprekken met de scholen te structureren en daarbij optimale begeleiding te bieden, maken onze cultuurcoaches onder andere gebruik van het Haags cultuurtraject. Jouw vraag en/of die van de school wordt met schema’s helder in beeld gebracht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en vragen contact op met jouw cultuurcoach of stuur een mail.