Nederlands Dans Theater

Gratis dans apps Parade, Dreamplay en The Statement voor het primair onderwijs groepen 3 t/m 8, waarmee leerlingen in de klas of thuis op een creatieve en dansante manier in beweging kunnen komen en leren over moderne dans. Een vierde applicatie voor de groepen 1/2 is in de maak.

De dans-apps zijn ontwikkeld voor het gebruik op het smartboard in de klas onder begeleiding van een leerkracht. Maar veel opdrachten zijn geschikt voor de leerlingen om er zelfstandig thuis mee aan de slag te gaan!
Als leerkracht kun je de app aanvragen via het formulier op onze website. Je ontvangt dan z.s.m. je inloggegevens. Deze inloggegevens en het aangemaakte wachtwoord kun je als leerkracht dan doorsturen aan de leerlingen.

Bekijk de apps op de website van het NDT.