Algemene voorwaarden cursussen & workshops

Wij hanteren deze algemene voorwaarden voor cursussen, workshops en bijeenkomsten.

Coronaprotocol

CultuurSchakel volgt de maatregelen van het RIVM en heeft op basis daarvan een coronaprotocol opgesteld voor de deelname aan cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Annulering

Uitstel of afstel

Bij gebrek aan belangstelling kan een cursus uitgesteld of geannuleerd worden. Er wordt dan, indien mogelijk, een passend alternatief geboden.

Jij bent verhinderd

Annulering van een cursus, workshop of bijeenkomst dient schriftelijk te gebeuren met een mailtje naar secretariaat@cultuurschakel.nl.

  • Annulering cursus/workshop
    Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus of workshop worden geen kosten in rekening gebracht. Na deze termijn is het volledige cursusbedrag verschuldigd.
  • Annulering bijeenkomst
    Voor bijeenkomsten kun je je tot 2 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden. Daarna brengen wij 25 euro in rekening voor gemaakte kosten. 

De deelnemer ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van de annulering, met vermelding of en welke er kosten in rekening worden gebracht.
Vanwege de RIVM-coronamaatregelen worden er tijdelijk geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Deelnemers buiten Den Haag

CultuurSchakel is een Haagse instelling en werkt voor het onderwijs en culturele veld in Den Haag. Per bijeenkomst bekijken wij in hoeverre deze ook toegankelijk is voor deelnemers buiten Den Haag. Ben je geïnteresseerd en werk je niet bij een Haagse school of culturele organisatie? Neem dan contact op met Gerbry Junte.