Voortgezet onderwijs

Vanaf schooljaar 2019-2020 is er subsidie beschikbaar voor de eerste twee leerjaren van het voortgezet onderwijs. Je school komt hiervoor in aanmerking als deze ook gebruikmaakt van de landelijke cultuurkaart van CJP.

Fijn dat, na een paar jaar ´pas op de plaats´ gemaakt te hebben, we ons weer kunnen inzetten voor het voortgezet onderwijs. Met veel plezier presenteren we dan ook Expeditie C met het mooie en spannende aanbod van theater- en dansvoorstellingen, concerten, films en het Cultuurmenu van musea en erfgoedinstellingen.

Inschrijven

Dat aanbod vind je natuurlijk ook op onze website bij Aanbod VO. Als je een keuze hebt gemaakt, kan je van maandag 13 mei t/m zondag 16 juni 2019 je school inschrijven voor activiteiten uit Expeditie C.

Flexibel boeken en variabele tijden

Een aantal voorstellingen kan het hele jaar door geboekt worden. Ook zijn de tijden van sommige cultuurbezoeken variabel en kan de culturele activiteit overdag en/of ´s avonds worden geboekt. Meer over flexibel boeken 

Bewust kiezen met CultuurStemmen

Om de docent te helpen om samen met de klas een keuze te maken uit de activiteiten, heeft CultuurSchakel de tool CultuurStemmen ontwikkeld. Hiermee willen we een dialoog creëren tussen leerlingen en docent én de leerlingen prikkelen bewuste en weloverwogen keuzes voor cultuurbezoeken te maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van kunst & cultuur in Den Haag? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrieven.