Inschrijven op activiteiten uit Expeditie C

Tijdpad

Bekijk het uitgebreide tijdpad voor scholen die gebruikmaken van het aanbod uit Expeditie C vooraankomend schooljaar.

Vervoer naar de culturele instellingen

Indien je het vervoer voor jouw leerlingen naar de culturele instelling liever niet zelf regelt, dan bestaat de mogelijkheid om betaald busvervoer door CultuurSchakel te laten verzorgen. Bekijk de mogelijkheden.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden met betrekking tot deelname aan activiteiten uit Expeditie C. 

Haagse subsidie cultuurbezoek

De gemeente Den Haag subsidie beschikbaar voor de eerste drie leerjaren van het voortgezet onderwijs. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de subsidie, is dat je school gebruikmaakt van de landelijke CJP Cultuurkaart. Meer informatie over subsidie.

Toegankelijk voor alle leerlingen

Om inzichtelijk te maken of een locatie en/of activiteit toegankelijk is, zijn alle activiteiten op onze website voorzien van deze extra informatie. Meer informatie over toegankelijkheid.

Flexibel boeken en variabele tijden

Een aantal voorstellingen kan het hele jaar door geboekt worden, dat hoeft dus niet per se in mei/juni. Ook zijn de voorstellingstijden soms variabel. Bij de activiteiten is aangegeven of deze flexibel te boeken zijn en of ze op afwijkende tijden te bezoeken zijn. Meer informatie over flexibel boeken en variabele tijden.

Cultuurmenu

In Planned Culture kan je je ook aanmelden voor het Cultuurmenu, zodat je voor deze activiteit ook gebruik kunt maken van de Haagse subsidie. Het roosteren, regelen van busvervoer enzovoorts gebeurt echter niet via CultuurSchakel, maar door Cultuurmenu zelf. Op je overzicht staat alleen de aanmelding. Om je inschrijving definitief te maken, dien je je ook nog aan te melden bij Cultuurmenu zelf.

Praktische informatie voor voorstellingen op school

Bekijk de praktische informatie over voorstellingen op school, zoals opbouwtijd, verduistering en de vereisten voor het speelvlak.

Hoe meld ik mijn school aan? In onderstaand filmpje leggen wij uit hoe je jouw school aanmeldt voor een activiteit in Expeditie C. Inschrijven en plannen vindt plaats via het plansysteem van Planned Culture. 

Contact

Als school heb je, gedurende het schooljaar, vooral direct contact met de aanbieder(s). De contactgegevens van de aanbieders vind je in Expeditie C of in de herinneringsmail die je 4 weken voorafgaand aan het cultureel bezoek ontvangt van CultuurSchakel. De aanbieders zijn jouw eerste aanspreekpunt over de activiteit, het lesmateriaal, praktische zaken en eventuele wijzigingen of annuleringen.

Voor overige vragen (o.a. busvervoer) kun je contact opnemen met onze planner Gerda Wessels: planning@cultuurschakel.nl, tel. 06 16 75 64 05.

Downloads en links