Tijdpad

Hier vind je een uitgebreid tijdpad voor scholen voor het kiezen en inschrijven op aanbod uit Expeditie C in schooljaar 2021-2022:

  • Dinsdag 25 mei t/m zondag 20 juni 2021: deze vier weken heb je de mogelijkheid de school in te schrijven voor activiteiten uit Expeditie C. Na deze datum sluit de inschrijving (m.u.v. de 'flexibele' activiteiten, daarvoor kun je de school het hele jaar inschrijven).
  • Maandag 30 augustus 2021: de school ontvangt van CultuurSchakel het conceptrooster met de geboekte activiteit(en).
  • T/m woensdag 15 september 2021 heb je de gelegenheid gewenste wijzigingen op het conceptrooster door te geven aan de culturele instelling. Deze  probeert met jou deze wijziging vóór vrijdag 17 september te realiseren. Indien dit niet lukt, kan de school kosteloos annuleren. De contactgegevens van de aanbieders vind je in Expeditie C.
  • Dinsdag 21 september 2021 ontvangt de school het definitieve rooster van CultuurSchakel. Vanaf dat moment zijn de afspraken bindend (zie voorwaarden).
  • Vanaf maandag 4 oktober 2021 gaan alle activiteiten van start. De school ontvangt vier weken voor het bezoek automatisch een herinneringsmail van CultuurSchakel. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor informatie over het educatief materiaal, workshop en/of nagesprek. En, indien de voorstelling op school plaatsvindt, praktische informatie.

Nadat een activiteit heeft plaatsgevonden, ontvangt de school separate facturen van de bezochte aanbieder en, indien van toepassing, van de busmaatschappij.