Tijdpad

Hier vind je een uitgebreid tijdpad voor scholen voor het kiezen en inschrijven op aanbod uit Expeditie C in schooljaar 2022-2023:

  • Inschrijven kan vanaf maandag 9 mei t/m zondag 12 juni.
  • Maandag 22 augustus ontvang je van CultuurSchakel het conceptrooster met de geboekte activiteit(en).
  • Tot en met woensdag 7 september kun je gewenste wijzigingen op het conceptrooster doorgeven bij de culturele instelling; ook kun je in deze periode de leerlingenaantallen zelf aanpassen. De instelling probeert in gezamenlijk overleg deze wijziging vóór vrijdag 9 september te realiseren. Indien dit niet lukt, kan de school kosteloos annuleren. De contactgegevens van de instellingen vind je onderaan de beschrijving van de activiteiten.
  • Maandag 19 september ontvangt de school het definitieve rooster van CultuurSchakel. Vanaf dat moment zijn de afspraken bindend (zie voorwaarden).
  • Vanaf maandag 3 oktober gaan alle activiteiten van start. Je ontvangt vier weken voor het bezoek automatisch een herinneringsmail van CultuurSchakel. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor de informatie over het educatief materiaal, workshops en/of nagesprek. En, als de voorstelling op school plaatsvindt, voor de praktische informatie.

Nadat een activiteit heeft plaatsgevonden, ontvangt de school separate facturen van de bezochte instelling en, indien van toepassing, van de busmaatschappij.

Let op! Dit tijdspad geldt niet voor de activiteiten die je flexibel, het hele jaar door, kunt boeken.