Tijdpad

Hier vind je een uitgebreid tijdpad voor scholen voor het kiezen en inschrijven op aanbod uit Vonk in schooljaar 2023-2024:

  • Inschrijven kan vanaf maandag 8 mei t/m zondag 11 juni.
  • Maandag 21 augustus ontvang je van CultuurSchakel het conceptrooster met jullie geboekte activiteit(en).
  • Tot en met dinsdag 5 september kun je eventuele wijzigingen op het conceptrooster doorgeven bij de culturele instelling(en) en/of jullie leerlingenaantallen zelf aanpassen. De culturele instelling probeert met jou deze wijziging vóór vrijdag 8 september te realiseren. Als dit niet lukt, kun je kosteloos annuleren.
  • Maandag 18 september ontvang je het definitieve rooster van CultuurSchakel. Vanaf dat moment zijn de afspraken bindend. (zie voorwaarden)
  • Vanaf maandag 2 oktober starten de activiteiten. Vier weken voor jullie activiteit ontvang je automatisch een herinneringsbericht van CultuurSchakel. De culturele instellingen zijn verantwoordelijk voor de informatie over het educatief materiaal, eventuele workshop en/of nagesprek. En voor praktische informatie als de voorstelling bij jullie op school plaatsvindt.

Nadat een activiteit heeft plaatsgevonden, ontvangt de school separate facturen van de bezochte instelling en, indien van toepassing, van de busmaatschappij.