Korte opdrachten

Naast de bestaande thema’s ontwikkelen wij korte opdrachten die aansluiten op een bepaald thema. Deze opdrachten komen deels voort uit de leerlijnen van COH, dat gratis lesmateriaal in alle kunstdisciplines biedt voor groep 1 tot en met 8. Ook als jouw school niet met COH werkt, kunnen leerkrachten hier gemakkelijk en gratis mee aan de slag. De lesinhouden staan voor speels, uitdagend en betekenisvol cultuuronderwijs.

75 jaar Vrijheid

In 2020 herdenken we de oorlogsslachtoffers en vieren we dat we in vrijheid leven.  Voor 75 jaar Vrijheid hebben we vier korte opdrachten ontwikkeld. 

De Betovering 2019

Speciaal voor de Culturele Spelen 2019 zijn vier kleinere interdisciplinaire projecten ontwikkeld. De projecten zijn direct te gebruiken op het smartboard. Welke opdrachten jullie kiezen bepaal je als leerkracht samen met de leerlingen.

Duurzaamheid

Voor dit thema hebben we vier leuke opdrachten uitgelicht over duurzaamheid. Leerlingen gaan tijdens de opdrachten aan de slag met afvalmaterialen, natuur & milieu in relatie tot diverse kunstdisciplines.

Kinderboekenweek 2019

Het thema van de Kinderboekenweek van 2019 is: Reis Mee! Om het leraren gemakkelijk te maken, hebben wij vier leuke, korte opdrachten verzameld die aansluiten bij dat thema. Als leerkracht stippel je je eigen route uit. 

Haagse Ladekast

Nieuwsgierig geworden naar onze 128 andere COH-projecten? Kijk dan eens verder rond in de Haagse Ladekast.