The Crave Festival

Van 31 mei t/m 2 juni 2019 vond The Crave Festival plaats. Dit jaar werd een nieuw programmaonderdeel toegevoegd aan dit festival voor elektronische muziek: Community Programme. De organisatie ontving hiervoor subsidie via Geld voor je kunst!

Het startsein van het festival werd 31 mei gegeven met een openluchtshow op de Grote Markt, kunstexposities op meerdere locaties en een programma boordevol muzikaal talent. Op elke locatie werd lokaal talent geprogrammeerd, met dj’s en kunstenaars. Een van de hoogtepunten was de Haagse Dazion, die optrad als afsluiter op de Grote Markt. Het dak ging er letterlijk en figuurlijk af, volgens Marco Bijsterbosch, programmeur Grote Markt.

3voor12DH schreef een artikel of de de drie routes voor de bezoeker van The Crave Festival. Voor de audiovisuele vastlegging ging de festivalorganisatie op zoek naar het grootste filmtalent van de mbo-opleiding Audiovisuele vormgeving, met een mooie video als resultaat.

TCF19 Community Programme: Short Film from Jarrell MYS on Vimeo.

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.