Geld voor je kunst!

Op een simpele manier subsidie aanvragen bij CultuurSchakel voor jouw project, dat meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag stimuleert. Dit kan bij Geld voor je kunst! op persoonlijke titel of als vereniging of stichting. De subsidie is maximaal € 1.500,-

Je hoeft geen ingewikkelde plannen in te leveren; je vertelt gewoon jouw idee aan een jury tijdens een pitchbijeenkomst. Daar krijg je 10 minuten voor. Binnen een week weet je of jouw idee beloond wordt met subsidie. Voordat je uitgenodigd wordt om te pitchen, vragen we je alleen om een beknopt online formulier in te vullen. 

Tijdens de coronacrisis honoreren wij óók mooie culturele projecten die een verschil maken. In plaats van de bekende pitchbijeenkomsten, zijn we tijdelijk overgegaan op videopitches. Hieronder zie je zo'n pitch. Als jij ook in aanmerking komt om te pitchen, dan begeleiden we je tijdens het proces en sturen we je enkele tips per mail voor het maken van een mooie pitchvideo.

Kom jij in aanmerking voor subsidie?

Bij Geld voor je kunst! gelden andere voorwaarden dan voor reguliere subsidievormen van CultuurSchakel. Doe de Quickscan om te zien welke subsidievorm het beste bij jou past.

Vraag nu Geld voor je kunst! aan. 

Meer over pitchbijeenkomsten Geld voor je kunst!