Pitchijeenkomsten Geld voor je kunst!

Pitch jouw idee in 10 minuten aan de jury van Geld voor je kunst!. Of neem een kijkje en luister naar de bijzondere plannen van Haagse initiatiefnemers.

De pitchbijeenkomsten vinden op wisselende locaties  in Den Haag plaats. In de loop van het jaar maken we steeds meer data en locaties bekend. Een pitchbijeenkomst duurt van 18:00- 22.00 uur. 

Tijdens de coronacrisis honoreren wij óók mooie culturele projecten die een verschil maken. In plaats van de bekende pitchbijeenkomsten, zijn we tijdelijk overgegaan op videopitches. Hieronder zie je zo'n pitch. Als jij ook in aanmerking komt om te pitchen, dan begeleiden we je tijdens het proces en sturen we je enkele tips per mail voor het maken van een mooie pitchvideo.

Data

  • 18 september 2020 
  • 18 november 2020

Jury

De juryleden van Geld voor je kunst! zijn professionals met elk hun eigen specialisme en wisselen per bijeenkomst. Kijk wie er tijdens de eerstvolgende pitchbijeenkomst in de jury zitten.

Kom kijken!

Eerst even spieken hoe zo'n pitchbijeenkomst verloopt of ben je gewoon nieuwsgierig naar de ideeën van Haagse initiatiefnemers? Kom dan kijken en misschien pitch jij dan de volgende keer jouw idee! Bekijk de hier de pitch van Zona Luma.

Bekijk meer pitches