Beleef het in het Haagse Bos

Natuurlijk Nicole organiseerde in september 2021 opnieuw Beleef het in het Haagse bos met als thema Mens durf te leven. De ca. 250 bezoekers stond een cultureel rondje in het Huttenbos te wachtten met o.a. Dansatelier Den Haag, zang, workshops en een excursie van de Boswachter. 

De rondgang door het bos begon met de opening Mens durf te leven en met drie optredens van het Dansatelier Den Haag, waarbij de laatste dans ieder uitnodigde mee te bewegen. Daarna gaven de cellisten van Duo Achterom klank aan de herfstige zonnige middag en verbeelden musici van het Koninklijk Conservatorium met hun muzikale optreden de dieren van het bos, waaronder de eikenprocessierups!

Nicole: “Het Huttenbos was een sprookjesachtige plek, gefilterd zonlicht tussen de hoge bomen speelde op het tapijt van beukenootjes.”

Het programma herhaalde zich drie keer en ondertussen liepen bezoekers langs portrettekenaars, workshops met proeverij, een workshop stenen beschilderen, de Toverlantaarn en ontdekte zij eetbare bloemen. Ook Staatsbosbeheer en de Haagse Vogelbescherming waren van de partij.

De sfeer was uitstekend en de middag eindigde met dans en muziek op het wervelende nummer “Think” van Aretha Franklin en Blues Brothers! Voor de liefhebbers was er daarna ook nog een excursie met de boswachter. En ondanks de beperkende maatregelen vanwege corona (registratie, 1,5 m. afstand etc) was zeer succesvol.

Bekijk het profiel van Natuurlijk Nicole

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.