Dance tutorial | Balkan Fusion Dance

De dance tutorial is een kennismakingsvideo met uitleg van de pasjes en leuke danschoreo's. De video is voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat Balkan Fusion Dance precies is, en natuurlijk voor iedereen die gewoon lekker wil dansen. Gedurende 25 minuten dans jij samen met ons mee op heerlijke Balkanbeats. Stilzitten is geen optie!

Het filmen van de dance tutorial vond plaats in april;  later dan gepland vanwege ziekte van Ana van Balkan Fusion Dance. De première  was op 26 juni.

Wij vonden het belangrijk dat Haagse amateurs bij het proces betrokken werden, inclusief de videograaf. Voor iedereen was het nieuw om gefilmd te worden en daardoor best spannend. Je danst heel anders voor de camera dan in een studio. De samenwerking met de videograaf verliep soepel en Chris zorgde ervoor dat iedereen op haar gemak was en dacht ook mee over hoe de dansstapjes het beste gefilmd konden worden. Zo was het ook voor een beginneling duidelijk te volgen.

“Het doel was om 100 bezoekers/viewers te realiseren. Na dag 2 staat de teller op 182 weergaven,  en dit zal alleen meer worden. We hebben veel enthousiaste reacties op de video gekregen.”

De video blijft altijd op het YouTube-kanaal zichtbaar. Dit betekent dat iedereen op zijn gemak en in eigen tijd kan oefenen en dansen.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

 De opzwepende klanken uit Balkan maken iets in je los. Voor je het weet bewegen je heupen soepel op de muziek. Hier schud je alles van je af!


Teaser op YouTube

Facebook

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.