DBS Danskamp

In het weekend van 4/5 juni vond het DBS danskamp plaats.  Het doel was: genieten van dans, veel leren en nieuwe mensen ontmoeten. En wat is dit allemaal goed gelukt!

In totaal waren er 35 deelnemers tussen de 8 en 16  jaar, die in twee verschillende leeftijdsgroepen workshops kregen aangeboden in verschillende dansstijlen, zoals urban, afro, jazz en modern. De docenten waren stuk voor stuk mega inspirerend en de deelnemers hebben onwijs veel geleerd, en zichtbaar genoten!
Tijdens de bonte avond presenteerden de deelnemers hun eigen werk, en sloten we af met een dance battle.  Tot slot was er een presentatiemoment voor ouders, vrienden en familie.

Eén van de doelen was het werven van nieuwe leden. Is dit gelukt? Nee, maar belangrijker:
"Bestaande leden zijn dichter tot elkaar gekomen, er zijn nieuwe vriendschappen gesloten en kids zijn geïnspireerd geraakt om aankomend seizoen nog meer te gaan dansen."

Wel zijn er veel introducés komen kijken naar het presentatiemoment, dus al met al een geslaagd weekend. De aftermovie geeft een goed beeld van het kamp. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

 

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.