Divina Commedia

Op 22 oktober 2022 gaf Capella Sine Nomine i.s.m. Robert-Jan Agricola in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaart kerk van Den Haag-Loosduinen de concertvoorstelling Divina Commedia. Voor het koor was het de eerste keer dat we een voorstelling gaven in deze vorm, dus een tikje extra spannend.

Er is lang gewerkt om de tekst van de acteur/verteller te perfectioneren en uiteraard stevig gerepeteerd door het koor, toch bleef de vraag of het zou aanslaan bij het publiek. Het was immers de eerste maal dat we zoiets hadden gemaakt en uitvoerden. Het antwoord daarop kwam direct na de laatste gezongen noten. De staande ovatie was zo luid en zo lang dat er geen einde aan leek te komen.

"Na afloop was het publiek unaniem lovend over het concept én de uitvoering én werd er gevraagd of en wanneer we weer zoiets zouden gaan doen."

We menen terug te mogen kijken op een zeer geslaagd project dat we mede dankzij de steun van CultuurSchakel hebben kunnen realiseren!

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.