Graffiti-Art in Bieb Bouwlust

In de zomervakantie van 2022 organiseerde Arthena wekelijks graffiti kennismakingsworkshops. Voor slechts  €1,00 konden kinderen een echte graffiti-les volgen, die werd gegeven door de ervaren graffiti-docent Patrick. Aan het eind mochten de  kids hun schilderdoek met eigen 'Tag' van hun naam mee naar huis nemen!

De workshops waren drukbezocht en ze waren een groot succes! Er waren heel veel mensen bereikt via persberichten. Een nog groter bereik gaf samenwerking met de Vakantiepas en daardoor hadden veel cursisten zich aangemeld.

“Het was een bijzonder geslaagd project en veel kinderen die normaal niet zo snel een graffiti workshop of cursus zouden volgen, hebben via deze speciale samenwerking toch kunnen kennismaken met deze mooie kunstvorm!”

Na afloop van de workshops namen de kinderen uit alle delen van Den Haag hun prachtige Graffiti-Art kunstwerk mee naar huis. Ze waren er stuk voor stuk heel erg trots op

Natuurlijk was de kers op de taart het bezoek van de journalist/regisseur van TV West. De kinderen en hun ouders gaven allemaal een volmondig ‘Ja’ voor toestemming om te filmen.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

 

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.