The Quarantaine Orchestra

Een muzikale middag in het Zuiderparktheater met het Quarantaine Orchestra, het Stadsorkest en NewKlezCollectif

De muzikale middag met het Quarantaine Orchestra, Het Stadsorkest en NewKlezCollectif is bijzonder goed verlopen, en er waren veel positieve reacties. Op 12 september 2020 stonden er in totaal 42 deelnemers op het podium om gezamenlijk meerdere liederen te spelen. In de buitenlucht (Zuiderparktheater) waren in totaal 98 bezoekers aanwezig, online keken er op het hoogtepunt live 92 tegelijk mee. De video’s zijn inmiddels meer dan 1500 keer bekeken.

Het was heerlijk weer, ook tijdens de workshop. Bijzonder: voor velen was het de eerste keer, en voor anderen memorabel om eindelijk weer op het podium te staan. De oudste drumster van Nederland (92) had zich zelfs aangemeld! De workshop op 6 september tijdens BuitenUit trok 15 deelnemers en verliep tevens ordelijk.

De live registratie van de dag (Lockdown Live TV) is terug te kijken via Facebook.

Corona aanpassingen

Alles op 1,5 - 2 meter i.v.m. de vele blazers. De publieksbegeleiding was in handen van Zuiderparktheater, en dat is erg goed gegaan. Wij zijn op het laatste moment gewisseld van cateraar i.v.m. een mogelijke coronabesmetting. Om dezelfde reden zijn de reporters van LockdownLiveTV op het laatst gewisseld.
Enkele delenemers van zowel het NewKlezCollectif als het Quarantaine Orkest hebben zich i.v.m. een mogelijke besmetting op het laatste moment afgemeld. De organisatie had een dag vooraf nog dringend verzocht om bij verkoudheid of griepverschijnselen niet te komen.

The Quarantaine Orchestra

op het kanaal van Klezkopf volgt binnenkort de compilatie!

2021: The Reunion

In 2021 deden 16 nieuwe en oude leden van The Quarantaine Orchestra vanuit hun huiskamer mee met de nieuwe videocompilatie van het nummer Di Zilberne. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Ook volgde er een tour langs Theater Dakota tijdens het #Ikookvanjou festival, theater De Vaillant en en openluchttheater Phoenix in Pijnacker.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Wil jij met jouw project ook in aanmerking komen voor Geld voor je kunst!? Kijk dan wanneer de eerstvolgende pitchdatum is en meld je aan.