Pitchmomenten Geld voor je kunst!

Pitch jouw idee in 10 minuten aan de jury van Geld voor je kunst! Of neem een kijkje en luister naar de bijzondere plannen van Haagse initiatiefnemers.

De pitchbijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Den Haag. In de loop van het jaar maken we steeds meer data en locaties bekend. Een pitchbijeenkomst duurt van 18:00- 22.00 uur. 

Aangepaste werkwijze tijdens maatregelen corona

Ook tijdens de coronacrisis honoreren wij mooie culturele projecten die een verschil maken. Zolang de coronamaatregelen gelden, zijn er geen pitchbijeenkomsten, maar videopitches. Je vult hiervoor eerst het aanvraagformulier in en ontvangt daarna een uitnodiging om jouw video in te sturen. Natuurlijk geven we je ook tips over het maken van een video. Het juryberaad is zonder publiek en uiterlijk een week na dit beraad, hoor je of je subsidie ontvangt.

Deadline aanvraag       Deadline videopitch      Juryberaad

12 september                 14 september                 22 september

21 oktober                     25 oktober                      1 november

30 november                  2 december                   10 december

Zodra de ronde vol is, kun je aanvragen voor een andere data of contact opnemen met de projectleider Liesbeth Simons om mogelijkheden te bespreken. 

Jury

De juryleden van Geld voor je kunst! zijn professionals met elk hun eigen specialisme en wisselen per bijeenkomst. 

Kom kijken!

Eerst even spieken hoe zo'n pitchbijeenkomst verloopt of ben je gewoon nieuwsgierig naar de ideeën van Haagse initiatiefnemers? Kom dan kijken en misschien pitch jij dan de volgende keer jouw idee! Bekijk de hier de pitch van Zona Luma.

Bekijk meer pitches