Pitchmomenten Geld voor je kunst!

Pitch jouw idee in 10 minuten aan de jury van Geld voor je kunst! Of neem een kijkje en luister naar de bijzondere plannen van Haagse initiatiefnemers.

De pitchbijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Den Haag.

Pitchbijeenkomsten

Tijdens een live-bijeenkomst is er plek voor 8 Haagse initiatiefnemers die hun project pitchen, dus wees er altijd snel bij! Een pitchbijeenkomst duurt van 18:00- 21.00 uur. 

De bijeenkomsten 2022 zitten vol. In 2023 komen er weer nieuwe bijeenkomsten. Ook zitten daar weer online bijeenkomsten (videopitches) tussen waarvoor je je kunt aanmelden. De datums worden binnenkort bekend gemaakt.

Deadline aanvraag Pitchbijeenkomst Uitslag
5 december VOL 14 december VOL 21 december

 

Zodra een bijeenkomst vol is, dan wordt deze gesloten. Ben je net te laat, dan kom je op de reservelijst en heb je alsnog een kans, mocht er een deelnemer afvallen.

Mocht jouw project eerder beginnen dan de volgende aanvraagmogelijkheid, neem dan contact op met projectleider Liesbeth Simons om de mogelijkheden te bespreken.

Jury

De juryleden van Geld voor je kunst! zijn professionals met elk hun eigen specialisme en wisselen per bijeenkomst. 

Kom kijken!

Eerst even spieken hoe zo'n pitchbijeenkomst verloopt of ben je gewoon nieuwsgierig naar de ideeën van Haagse initiatiefnemers? Kom dan kijken en misschien pitch jij dan de volgende keer jouw idee! Bekijk hieronder de pitch van Zona Luma.

Bekijk meer pitches

Videopitches

In 2023 kun je je pitch weer insturen door een video in te sturen. De datums daarvoor worden nog bekend gemaakt. Zodra de datums bekend zijn, kun je het aanvraagformulier invullen en ontvang je daarna een uitnodiging om jouw video in te sturen. Natuurlijk geven we je ook tips over het maken van een video. Het juryberaad is zonder publiek en uiterlijk een week na dit beraad, hoor je of je subsidie ontvangt.